Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Apelsinbakad tofu med ingefära | ||
0,5 dl | Japansk soja | |
1 pc. | Apelsin | |
20 g | Färsk ingefära | |
250 g | Tofu | |
1 clove | Vitlök | |
1,5 tbsp | Risvinäger | |
1 tsp | Honung | |
Rostade rotfrukter | ||
200 g | Rödbetor | |
200 g | Morötter | |
1 tbsp | Olivolja | |
100 g | Palsternacka | |
1 tbsp | Rosmarin - torkad |
Skala ingefära ca 2-3 cm färdig och vitlök och riv fint. Blanda med soja, risvinäger och honung. Tvätta apelsinen och riv ner skalet. Tillsätt saften. Rör om tills honungen har löst sig.
Skär tofun i halvcentimetertjocka skivor och lägg i en liten ugnsfast form. Skeda över såsen. Baka i ugnen i 200 grader i cirka 30–40 minuter eller tills tofun fått lite färg och blivit aningen fastare.
Skala och skär rotfrukterna i klyftor, lägg i en långpanna, ringla över olivolja, salt och rosmarin. Ställ in i ugnen när tofun varit inne halva tiden.
På din tallrik Handfast-minus: Servera 1 handflata tofu, 2 knytnävar rotfrukter och 1 knytnäve blandad grönsallad. Handfast: Servera 1 handflata tofu, 3 knytnävar rotfrukter och 1 knytnäve blandad grönsallad.
Photo:
Itrim
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel