Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fläskkarré | ||
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Fläskkarré | |
1 krm | Salt | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
30 g | Färsk bladspenat | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
1 tsp | Olivolja | |
Blomkålsgratäng | ||
1 dl | Mjölk | |
2 pc. | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
75 g | Grana Padano | |
1 tsp | Salt | |
450 g | Blomkål Färsk, ( 1st) |
Värm ugnen till 200 grader.
Fläskkarré: Skär karrén i skivor. Salta och peppra köttet och låt det ligga framme i rumstemperatur i minst 10 min.
Blomkålsgratäng: Skär den hela blomkålen i ½ cm tjocka skivor och lägg blomkålsskivorna i en ugnsfast form.
Vispa ihop ägg, creme fraiche, mjölk, riven grana padano, salt och peppar. Häll äggsmeten över blomkålen och gratinera i ugn i ca 25 min.
Tillbehör: Halvera tomaterna och grovhacka persiljan. Blanda med spenaten i en skål och tillsätt balsamvinäger, olja och en nypa salt.
Fläskkarré: Hetta upp en stekpanna med oljan. Stek köttet på medelhög-hög värme i ca 2-3 min/sida. Sänk värmen och låt köttet bli genomstekt.
Servera fläskkarrén med blomkålsgratäng och sallad.
Näringsvärde: 878 kcal, 59 g protein, 58 g fett, 26 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta