Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Flytande Smör och Margarin | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
500 g | Falukorv | |
1 pc. | Gul lök | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Vitpeppar | |
2 tbsp | Tomatpuré |
Dra skinnet av falukorven och skär den i 0,5 cm tjocka strimlor, skala och hacka löken.
Låt fettet bli ljusbrunt i en stekpanna. Bryn korv och lök. Tillsätt tomatpurén, senap och rör om. Späd med grädde. Smaksätt med salt och peppar, koka ett par minuter.
Serveras med kokt ris.
Kan även köras med krossade tomater, en gnutta socker samt en halv buljongtärning.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt