Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
100 g | Machesallat | |
1 pc. | Granatäpple | |
30 g | Bladpersilja - färsk | |
Quorn med fänkål och saffran | ||
1 pc. | Broccoli Färsk | |
2 pc. | Äpple Pink Lady | |
0,5 pc. | Fänkål Färsk | |
0,5 g | Saffran | |
300 g | Vegetarisk File | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Olivolja | |
Handfast | ||
2 dl | Quinoa |
Skala löken och skär i klyftor. Dela broccolin i buketter, skiva fänkålen och tärna äpplena.
Hetta upp olja i en stekpanna och mjukstek löken utan att den tar färg. Tillsätt quorn, broccolibuketter och fänkål. Blanda ner äpple och saffran mot slutet. Tillsätt vatten, blanda väl och låt sedan vätskan koka bort. Smaka av med salt och peppar.
Servera med sallad blandad med granatäpplekärnor. Dekorera med bladpersilja.
På din tallrik: Handfast-minus: Servera 1 handflata quorn, 2 knytnävar av grönsaksrätten och 1 knytnäve sallad. Handfast: Servera 1 handflata quorn, 2 knytnävar av grönsaksrätten, 1 knytnäve sallad samt 1 knytnäve röd quinoa.
Photo:
Itrim
1 Äpple Pink Lady 6-pack Klass1