Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
6 dl | Vispgrädde | |
1 kg | Jordärtskocka | |
2 pc. | Rosmarin - färsk | |
4 clove | Vitlök | |
2 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Salt | |
1 kg | Mandelpotatis | |
1 tbsp | Citronjuice - råpressad |
Gratäng: Skala och skiva jordärtskockor, potatis, lök och vitlök. Lägg i en kastrull och tillsätt rosmarin och grädde. Låt sjuda ca 20 min utan lock tills potatisen mjuknat. Smaka av med salt och citronsaft. Häll över i ugnssäkra portionsformar eller en stor form. Höj ugnsvärmen till 225°. Grädda gratängen mitt i ugnen 20–25 min tills den fått fin färg.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt