Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
2 pc. | Färskpotatis | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
1 tbsp | Rosmarin - torkad | |
100 g | Svarta oliver | |
0,5 pc. | Squash | |
1 tbsp | Olivolja | |
390 g | Finkrossade Tomater Chili | |
0,5 clove | Vitlök | |
400 g | Kronärtskockshjärtan | |
1 pc. | Gul lök |
Kronärtskocksratatouille: I en kastrull fräser du oljan med rosmarinet, löken och squachen så att det mjukgörs, tillsätt balsamicovinägern och tomaterna. Pressa i saften från en citronklyfta och krydda med havssalt. Koka ihop i ca 15min på medelvärme. Tillsätt kronärtskockorna, smaka av ytterligare med ev. mer rosmarin eller salt.
Stek på potatisen med vitlöken, havssalt och chilipeppar, lägg på på ett fat och klicka på en liten klick aioli.
Servera gärna med en enklare sallad samt bröd att doppa och en citronklyfta, och en ölkorv om så finns.
Photo:
Manfred
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta