Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
450 g | Spenat Hackad Fryst | |
1,5 pc. | Hönsbuljong | |
4 pc. | Ägg | |
1 pc. | Gul lök | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Vispgrädde | |
6 dl | Vatten | |
1 tbsp | Smör |
Koka äggen hårdkokta, ca 9 min.
Soppa: Skala och finhacka lök och vitlök.
Hacka även den halvtinade spenaten fint (om inte redan hackad).
Hetta upp lite smör i en kastrull och fräs lök, vitlök och spenat tillsammans.
Häll över vattnet och smula över buljongtärningarna och tillsätt grädde.
Koka upp och låt småkoka i några minuter, mixa därefter soppan slät. Smaka av med salt och peppar.
Servera soppan med ägghalvor i, och gärna ett gott bröd vid sidan om.