Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 clove | Vitlök | |
200 g | Morötter | |
1 pc. | Kålrabbi | |
390 g | Kikärtor | |
400 ml | Kokosmjölk | |
1 pc. | Lime | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
1 tsp | Ingefära Malen | |
1 tsp | Honung Flytande | |
100 g | Gul lök | |
150 g | Sugarsnaps | |
300 g | Cashewnötter Naturella | |
1 tsp | Curry | |
250 g | Broccoli | |
250 g | Äggnudlar | |
1 tbsp | Kinesisk soja |
Mixa 150 g cashewnötter med kokosmjölken, 1 dl vatten, soja, curry, ingefära, sambal oelek, honung och salt.
Koka nudlarna.
Torrosta resten av cashewnötterna i 3 min i en het traktörpanna.
Hacka löken och hetta upp olja i en gryta. Pressa i vitlöken samt tillsätt löken, kikärtorna och de rostade cashewnötterna. Fräs på medelvärme i ca 5 min. Tillsätt cashewnötssåsen och låt sjuda på svag värme i 10-15 min.
Skala och skär morötterna och kålrabbin i 1 cm tunna stavar. Skölj sugarsnapsen. Ansa och skär broccolin.
Hetta upp olja i en traktörpanna och fräs broccolin, morötterna, kålrabbin och sugarsnapsen på medelhög värme i 5 min. Tillsätt salt och svartpeppar.
Pressa lime i grytan och servera den med nudlarna och grönsakerna.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge