Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 portion | Bulgur | |
1 tsp | Kinesisk soja | |
100 g | Gul lök | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
0,5 tbsp | Majsstärkelse | |
2 dl | Äppeljuice | |
0,5 pc. | Kycklingfond | |
1 pc. | Svenska Äpplen | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Sätt ugnen på 225 grader.
Smält smör i en stekpanna. Krydda kycklingen med salt och svartpeppar. Bryn kycklingen på medelhög värme i 5 min. Lägg kycklingen i en form.
Blanda äppeljuicekoncentratet enligt förpackningens anvisningar. Skär löken och äpplet i 1 cm breda klyftor. Stek löken och äpplet på medelvärme i 2 min. Tillsätt 1 dl äppeljuice och låt puttra i ytterligare 2 min. Häll lök- och äppelblandningen över kycklingen i formen och stek i mitten av ugnen i 15 min.
Koka bulgur.
Häll 2 dl äppeljuice i en stekpanna. Tillsätt crème fraiche, buljong, soja och svartpeppar. Blanda majsstärkelse med 0,5 dl vatten i en bunke och rör ner i såsen. Låt puttra i 5 min. Häll av spadet från ugnsformen i såsen och rör ihop.
Servera kycklingen med bulgur, äppelsås och en sallad.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1