Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Citrongräs Färsk | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Lime | |
200 g | Morötter | |
250 g | Risnudlar | |
180 g | Böngroddar | |
1,5 tsp | Sambal Oelek | |
1,5 pc. | Grönsaksbuljong | |
3 tbsp | Färsk ingefära | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
4 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
250 g | Broccoli | |
100 g | Gul lök | |
1 pc. | Koriander - färsk |
Skala och riv ingefära till 2 msk riven, grovriv löken och skär citrongräset i 5 cm stora bitar. Hetta upp olja i en kastrull och fräs ingefära, lök, citrongräs och sambal oelek i ca 1-2 min på medelhög värme. Tillsätt 12 dl vatten och buljongen. Låt koka upp.
Skär kycklingen i 2x2 cm stora bitar. Krydda den med salt, tillsätt den i kastrullen och låt koka i ca 5 min. Plocka ur kycklingen och lägg åt sidan. Låt buljongen puttra på medelvärme med lock tills allt annat är klart.
Koka nudlarna. Spola i kallt vatten.
Ansa och skär broccolin samt skala och skär morötterna. Skölj av böngroddarna.
Plocka ur citrongräset ur buljongen. Lägg ner kycklingen och grönsakerna. Tillsätt fisksåsen, sojan och 1 msk riven ingefära.
Skär limen i klyftor och grovhacka koriandern.
Lägg nudlarna i skålar och fyll på med buljongen. Toppa med koriandern och limeklyftorna.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge