Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Aubergine | |
2 clove | Vitlök | |
100 g | Tomater | |
0,5 pc. | Zucchini | |
2 tbsp | Mjölk | |
0,5 dl | Tomatpuré | |
4 portion | Quinoa | |
2 tsp | Timjan - torkad | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tsp | Rökt paprikapulver | |
150 g | Färskost Vitlök | |
560 g | Portabellosvamp | |
200 g | Gul lök |
Sätt ugnen på 225 grader.
Koka quinoan.
Finhacka löken. Hetta upp olivolja i en kastrull. Fräs löken och vitlöken i 2 min på medelhög värme. Skär auberginen, zucchinin, tomaterna och paprikan i 2 cm stora bitar, lägg i kastrullen allt eftersom och fräs i 5 min. Tillsätt tomatpuré, 1 dl vatten, paprikapulver, salt och svartpeppar. Låt puttra under lock tills allt annat är klart.
Lägg portabellosvamparna med foten upp på en plåt. Blanda mjölken med osten och fördela i svamphattarna. Gratinera i mitten av ugnen i 10-15 min.