Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Rotfrukter | ||
750 g | Rotfrukter | |
Fritters | ||
1 dl | Vetemjöl | |
50 g | Solroskärnor | |
1 pc. | Ägg | |
500 g | Morötter | |
1 tsp | Rökt paprikapulver | |
1 tsp | Chilipulver | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
Ceasarsallad | ||
200 g | Halloumi | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
50 g | Rödlök | |
70 g | Parmesanost | |
1 tsp | Dijonsenap | |
2 dl | Matolja | |
1 pc. | Ägg | |
50 g | Solroskärnor | |
1 pc. | Romansallat | |
1 clove | Vitlök Färsk |
Sätt ugnen på 220 grader. Skär rotfrukterna i stavar samt blanda dem med olja och salt på en plåt. Rosta i mitten av ugnen i 25 min.
Mixa ägg, parmesan, vitlök, senap, vitvinsvinäger, salt och peppar. Häll försiktigt ner 2 dl olja. Mixa till en tjock kräm.
Grovriv halloumi och stek på hög värme i olja tills den är gyllenbrun och krispig.
Skala och grovriv morötterna samt blanda med resten av fritters-ingredienserna. Tillsätt salt och forma smeten till 8 biffar. Stek i olja på medelhög värme 4 min/sida.
Strimla sallat och rödlök. Blanda med halloumin och dressingen. Toppa med rotfrukterna och 50 g solroskärnor.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko