Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Maträtt | ||
5 dl | Vispgrädde | |
1 tsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Vitpeppar Malen | |
500 g | Blandfärs | |
2 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Kalvfond Buljong | |
0,5 tsp | Salt | |
Tillbehör | ||
75 g | Färsk bladspenat |
Hacka lök. Blanda i vitpeppar, svartpeppar och salt i färsen. Forma färsen till biffar. Stek biffarna i smör. När de nästan är klar häll ner löken. När löken är mjuk häll ner tomatpure kalvfond och grädde. Låt koka ihop en stund.
Servera med Blad spenat.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1