Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Tamarisoja | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Sugarsnaps | |
1 dl | Ajvar | |
250 g | Färska champinjoner | |
1 pc. | Gul lök | |
500 g | Kycklingfile Fryst | |
3 dl | Vispgrädde |
Sätt ugnen på 175 grader. Putsa kycklingfiléerna och dela dem på hälften. Lägg i en ugnsform, salta och peppra lite. Stek upp finhackad lök, finhackad vitlök, häll i grädde, creme fraiche, ajvar, soja, salt och peppar. Häll sedan såsen över kycklingen och låt gå i ugnen i 1,5 timme. Stek champinjoner i en stekpanna med smör. Servera kycklingen med stekta champinjoner och sugarsnaps.