Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Kakao | |
100 g | Florsocker | |
500 g | Mascarpone | |
50 ml | Kaffelikör | |
1,5 dl | Espresso | |
4 pc. | Ägg |
Portioner 4-6
Ingredienser
Savoiardikex 250g
Beredning: läg ut kexen (8-10st) in en flat form. Häll över kaffe och kaffelikör(eller marsalavin) Vispa äggulorna med florsockret vitt och pösigt. Vänd ner mascarponen. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner det i äggulesmeten. Varva kexen med mascarponekrämen i glas eller i en form. Avsluta med kräm. Förvara kallt fram till serveringen. Pudra över kakaopulver precis före serveringen.
Zutaten
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant