Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
2 krm | Svartpeppar | |
4 slice | Prästost | |
1 pc. | Fetaost | |
1 pc. | Laxfilé Fryst | |
1 tsp | Salt | |
Ris | ||
2,5 dl | Jasminris | |
Romsås | ||
1 tbsp | Majonnäs | |
1 tbsp | Caviar & Stenbitsrom | |
1 pc. | Kvarg Naturell | |
2 krm | Salt | |
Haricoverts | ||
1 pc. | Haricot Verts Fryst |
Börja med att tina laxfileerna i kallt vatten om den inte rerdan är tinad. När den är det gåbidare till steg
Lägg laxfileerna i en ugnsform salta och peppra på varje sida, lägg sen en prästostskiva på varje och lite fetaost om det finns hemma. Sätt in i ugnen på 18 min.
Häll upp haricovertsen i en kastrul och låt koka tills allt annat är klart.
Rör ihop romsåsen. Smaka av med saltet.
Hoppas att det smakar!
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt