Skip to main content
Färskostfylld lövbiff med kokt potatis

Färskostfylld lövbiff med kokt potatis

30 minEasy
284,75 kr
4 portions 49,50 kr per portion
Familjekassen v7

Sallad
0,5 pc.Plocksallat
0,5 pc.Gurka
Till servering
1 kgPotatis Fast
Färskostfylld lövbiff
450 gLövbiff
250 gFärska champinjoner
0,5 pc.Köttbuljong
1 dlVatten
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 tspKinesisk soja
80 gFärskost Vitlök
Instructions
1

Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.

2

Sallad: Skölj plocksalladen och gurkan.

3

Strimla salladen och skär gurkan i små bitar.

4

Blanda ihop grönsakerna i en skål och smaksätt med olja, vinäger, salt och peppar.

5

Lövbiff: Skölj eller putsa och skiva champinjonerna.

6

Lägg ut lövbiffarna, och salta, peppra och klicka på en matsked vitlöksost på varje biff.

7

Rulla ihop dem till små paket, och stek dem sedan runt om.

8

Stek champinjonerna i stekpannan tillsammans med lövbiffen. Krydda med lite salt och peppar.

9

Häll på crème fraiche, buljong, soja och vatten. Låt det hela sjuda. Klicka ner den vitlöksost som är kvar i såsen. Rör om och smaka av med salt och peppar.

Servera lövbiffsrulladerna med potatisen och salladen.