Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Jordgubbssorbet | ||
250 g | Jordgubbar | |
25 g | Citronjuice - råpressad | |
0,5 pc. | Gelatinblad | |
Chokladfondant | ||
0,2 pc. | Citronmeliss | |
25 g | Kakao | |
63 g | Vetemjöl | |
2 pc. | Jordgubbar Färska | |
25 g | Mellanmjölk | |
2 pc. | Ägg | |
100 g | Strösocker | |
100 g | Smör |
Koka upp sockerlag med jordgubbspuré, citronjuice, tillsätt gelatinbladet och kör i glassmaskin till sorbet.
Vispa socker och ägg, blanda med smör och mjölk. Sikta sedan i cacao och mjöl under vispning. Fördela smeten i smorda formar, baka av i ugn på 180 grader i 7min vid servering. Servera med jordgubbssorbet till och garnera med färska jordgubbar och citronmeliss
1 Citronmeliss Kruka EKO Klass1