Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
100 g | Gorgonzola | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Grana Padano | |
1 tbsp | Smör | |
200 g | Broccoli Färsk | |
250 g | Pappardelle | |
2 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsp | Salt |
Skär broccolin i små buketter. Blanchera broccolibuketterna: förväll dem snabbt i kokande vatten och kyl dem sedan hastigt i isbad.
Koka pastan i saltat vatten.
Hetta upp olivolja i en panna salta och peppra den förvällda broccolin och stek den tillsammans med den finhackade vitlöksklyftan i hälften av oljan. Ställ åt sidan.
Värm resten av oljan med 1 msk smör och smält gorgonzolan i den.
Blanda den väl avrunna pastan med gorgonzolasåsen och parmesanost.
Fördela pastan på fyra varma djupa tallrikar och toppa med broccolibuketterna. Servera genast.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt