Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fetaoströra | ||
2 tbsp | Salvia - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Honung | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
75 g | Fetaost | |
Sallad | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Ruccolasallat | |
6 pc. | Rödbetor Färsk | |
100 g | Rökt Skinka | |
4 tbsp | Pinjenötter | |
1 krm | Flingsalt |
Lägg rödbetorna oskalade i en kastrull och täck med vatten. Koka tills de är mjuka 30-50 min, beroende på storlek, känn med provsticka. 2 rosta pinjekärnorna på medelvärme i en torr stekpanna, skaka ofta så att de blir bruna runtom 3 När rödbetorna är mjuka, häll av vattnet och spola hastigt med kallt vatten. Skala de varma rödbetorna och skär dem i klyftor. Lägg gärna en bit dubbelvikt smörpapper på skärbrädan så undviker man missfärgning. 4 Smula fetaosten med en gaffel i en bunk. 5 tillsätt övriga ingredienser och blanda till en sås, det kan gärna vara kvar lite små bitar av osten. 6 Arrangera rödbetorna och ruccola på tallrikar eller ett stort fat. Ringla eller klicka över fetaoströran, strö på pinjekärnorna och lägg sist på skinkan.
Servera omedelbart
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt