Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Strösocker | |
1 dl | Vatten | |
1 dl | Hallon Frysta | |
Till servering | ||
0,5 pc. | Citron | |
1 dl | Limoncello | |
1 dl | Is |
Häll vatten, socker och bär i en kastrull och låt koka i någon minut så att sockret smälter.
Häll i en mixer och mixa till en sirap.
Servering: kör vanliga iskuber i en mixer tills de är finkrossade till snömos.
Skopa upp den krossade isen i strutar eller glas.
Servera med en shot av hallonsirap, citronsaft och limoncello, ungefär lika delar av varje.
Receptet kommer från boken ”Recept från sena kvällar i New York” som är skriven av Linnéa Johansson. Boken ges ut av Norstedts förlag och är fotad av Adrian Mueller.
Photo:
Adrian Mueller