Skip to main content
Fiskgratäng med blomkålsmos

Fiskgratäng med blomkålsmos

1 hEasy
228,75 kr
4 portions 39,28 kr per portion
Fiskgratäng med blomkålsmos

1 pc.Grönsaksfond
1 pc.Riven Parmesanost
2 pc.Blomkål Fryst
1 pc.Fiskfond
2 pc.Torskfilé Fryst
1 pc.Vitlök Färsk
1 pc.Creme Fraiche Naturell
Instructions
1

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Koka blomkålen i lättsaltat vatten tills den är mjuk. Häll av vattnet och låt ånga av i 15 minuter.

Mixa sedan blomkålen med grädde, grönsaksfond och pressad vitlök. Smaka av med salt & peppar.

Klicka ut blomkålsmoset runt kanterna i en smord gratängform och placera fisken i mitten.

Vispa ihop crème fraiche med ost, basilika, fond, salt & peppar.

Häll såsen över fisken och gratinera i ca 35 minuter. Servera med en fräschsallad.