Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Grönsaksfond | |
1 pc. | Riven Parmesanost | |
2 pc. | Blomkål Fryst | |
1 pc. | Fiskfond | |
2 pc. | Torskfilé Fryst | |
1 pc. | Vitlök Färsk | |
1 pc. | Creme Fraiche Naturell |
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Koka blomkålen i lättsaltat vatten tills den är mjuk. Häll av vattnet och låt ånga av i 15 minuter.
Mixa sedan blomkålen med grädde, grönsaksfond och pressad vitlök. Smaka av med salt & peppar.
Klicka ut blomkålsmoset runt kanterna i en smord gratängform och placera fisken i mitten.
Vispa ihop crème fraiche med ost, basilika, fond, salt & peppar.
Häll såsen över fisken och gratinera i ca 35 minuter. Servera med en fräschsallad.
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's