Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 pc. | Ägg | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
Rispytt | ||
200 g | Vitkål | |
2 tbsp | Japansk soja | |
3 dl | Ris | |
1 tbsp | Strösocker | |
250 g | Broccoli | |
0,5 dl | Cashewnötter Naturella | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
200 g | Morötter | |
1 pc. | Vitlök | |
1 tbsp | Rapsolja |
Skala och tärna morötterna smått. Skär vitkål, lök och broccoli i mindre bitar. Hetta upp olja i en wok eller stor stekpanna. Stek grönsakerna med vitlök under omrörning någon minut. Rör ihop fisksås, soja och socker och häll i. 2 Tillsätt ris och nötter och stek under omrörning tills riset är varmt, smaka av med salt. 3 Hetta upp olja i en annan stekpanna och stek äggen så att de fortfarande har en rinnig gula, salta. Servera riset med ägg, koriander och ev srirachasås.