Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Bulgur | |
500 g | Köttfärs | |
1 tsp | Salt | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
2 pc. | Vitlök | |
2 pc. | Tomater | |
2 tbsp | Vitt vin | |
1 pc. | Paprika | |
2 tbsp | Olivolja |
1 Sätt ugnen på 200°C. 2 Koka bulgur eller ris enligt anvisningen på förpackningen. 3 Skala och riv lök och vitlök, blanda den med färs och kryddor. 4 Forma till järpar och lägg dem i en ugnssäker form. Sätt formen mitt i ugnen ca 8-10 min eller tills de är genomstekta. 5 Dela och kärna ur paprikan, skär den i tunna strimlor. Dela och skiva tomaterna tunt och marinera dem och paprikan i olivolja och vinäger. 6 Smaksätt med salt och peppar. Servera cevapcici med paprikarelish, yoghurt och bulgur eller ris
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt