Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Biff à la Lindström | ||
3 tbsp | Rödbetor Skivade | |
1 pc. | Gul lök | |
4 pc. | Ägg | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Blandfärs | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
2 tbsp | Kapris | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Smör | |
1 tbsp | Hp-Sås | |
Tillbehör | ||
0,5 tsp | Salt | |
4 pc. | Ägg | |
1 dl | Rödbetor Skivade | |
1 tbsp | Smör | |
700 g | Potatis Fast | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
1 tbsp | Olivolja |
Tillbehör: Värm ugnen till 200 grader. Skölj och tärna potatisen. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper.
Tillsätt olivolja och salt efter smak. Blanda om ordentligt och rosta i ugnen i ca 30 min tills potatisen är gyllene.
Biff à la Lindström: Skala och finhacka lök. Finhacka rödbetor och kapris. Blanda samman äggulor, dijonsenap och HP Sauce i en bunke.
Tillsätt lök, rödbetor, kapris, färs, salt och peppar och blanda ihop snabbt.
Forma 8 st biffar. Hetta upp smör i en stekpanna och stek 4 biffar åt gången ca 4-5 min/sida.
Tillbehör: Stek äggen i smör i en stekpanna så som du vill ha dem. Servera biffarna med stekt potatis, stekt ägg och inlagda rödbetor.
Näringsvärde: 670 kcal, 37 g protein, 40 g fett, 38 g kolhydrater.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado