Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Biffar | ||
1 tsp | Spiskummin | |
600 g | Sötpotatis | |
0,5 tsp | Salt | |
200 g | Vita Bönor | |
3 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
300 g | Köttfärs | |
0,5 tsp | Cayennepeppar | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
15 g | Persilja - färsk | |
0,5 tbsp | Mynta - torkad | |
1 pc. | Vitlök | |
2 tbsp | Olivolja |
1 Skala och skär sötpotatisen i bitar. Vänd runt med olja på en plåt och salta. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. 2 Mixa eller mosa bönorna till ett ganska slätt mos. Blanda bönmoset med färs, yoghurt, persilja, vitlök och alla kryddor. 3 Forma till 12 biffar med blöta händer. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna tills de är genomstekta. 4 Rör ihop alla ingredienser till yoghurtsåsen och smaka av med salt och peppar. Servera biffarna med rostad sötpotatis och persiljeyoghurt.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria