Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Burgare | ||
2 pc. | Vitlök | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 tbsp | Koriander - torkad | |
1 tbsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Fiberberikade Havregryn | |
800 g | Svarta Bönor | |
1 pc. | Jalapeno Konserverad | |
1 tbsp | Spiskummin | |
Till serveringen | ||
1 tbsp | Sambal Oelek | |
0,5 pc. | Rödlök | |
4 pc. | Frallor | |
1 pc. | Romansallat | |
1 pc. | Tomater | |
1 dl | Majonnäs |
Skölj bönorna och låt dem rinna av. Mosa bönorna med en gaffel. Skär 4 st cm-tjocka skivor av löken och lägg det som blir över av löken i en matberedare. Mixa löken med havregryn, ägg, vitlök, jalapeños, soja, kryddor och salt till en slät smet. Rör ihop smeten med bönorna. 2 Hetta upp olja i en stekpanna och skeda upp 4 stora klickar av smeten i pannan. Platta ut till burgare. Stek på låg till medelvärme ca 8 min per sida. Stek även lökskivorna gyllene i en stekpanna med olja. 3 Blanda majonnäs med sambal oelek till en dressing. Värm bröden i stekpannan och fyll med sallad, burgare, tomat, lök och chilidressi
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Levainfralla Vallmo EKO 3-p 240g Skeppsbro Bageri