Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Pumpakärnor | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Vitlök | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1,5 dl | Riven Gratängost | |
200 g | Fryst Bladspenat | |
1 pc. | Grönsaksbuljong Eko | |
200 g | Halloumi | |
4 dl | Vatten | |
3 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 pc. | Musslor Färska |
*sätt ugnen på 225 grader *skala, finhacka lök o vitlök *fräs löken mjuk i olja utan attden tar färg, ca tre min *tillsätt tomatpuré, krossade tomater, honung, buljong, timjan o vatten. *koka på medelvärme utan lock ca 5min. Tillsättspenaten och låt koka ytterligare ca 5 min. Smakaav med salt och peppar. *skär halloumi i tunna skivor *varva tomatsås, lasagneplattor, pumpakärnor och halloumi i en ugnssäker form, ca20x30cm. Börja och avsluta med tomatsåsen. Strö över riven ost. *ställ in i ugnen ca 20 min. Garnera ev med timjan
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Grönsaksbuljong EKO 130g Biofood
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria