Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Apelsin | |
150 g | Fetaost | |
0,5 dl | Rapsolja | |
1 pc. | Gul lök | |
2 clove | Vitlök | |
1 kg | Palsternacka | |
250 g | Körsbärstomater | |
700 g | Torskfilé | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
3 tbsp | Smör |
Sätt ugnen på 180 grader.
Skala palsternackorna i ca: 1 cm stora skivor. Lägg på en plåt och ringla över olivolja och krydda med salt och svartpeppar.
Baka palsternackorna i ugnen i ca: 20 min.
Skär fetaosten i små tärningar och blanda med finriven vitlök, olja och svartpeppar.
Lägg fisken i en ugnsfast form och fördela ostblandningen ovanpå fisken. Halvera tomaterna och hacka löken. Lägg tomaterna och löken på fisken.
Pressa över apelsinsaften, klicka över smöret och krydda med salt och svartpeppar. Baka 15-20 minuter i ugnen.
Servera fisken med palsternackorna.
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
2 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta