Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Couscous Fullkorn | |
400 ml | Kokosmjölk | |
500 g | Laxfilé | |
0,5 pc. | Lime | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
140 g | Färsk bladspenat | |
1 tbsp | Rapsolja | |
125 g | Körsbärstomater |
Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen.
Krydda laxbitarna med salt och peppar. Stek laxen i rapsolja tills de fått fin färg och knappt genomstekta, 3 3 min på varje sida. Ta upp och håll varm.
Häll kokosmjölken i stekpannan och smaksätt med limejuice, limeskal, salt och peppar. Hetta upp men låt den inte koka. Lägg fisken i såsen.
Blanda babyspenaten, halverade tomater, olivolja, salt och peppar.
Servera laxen med couscous, spenat och tomatsalladen.
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1