Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Schalottenlök | |
2 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
400 g | Fläskkarré | |
2 pc. | Avokado | |
0,5 pc. | Färsk Chili | |
800 g | Sötpotatis | |
2 pc. | Citron |
Skala och tärna potatisen. Koka i saltat vatten. Låt ånga av väl när den är avhälld.
Kärna ur och hacka chilin och finhacka schalottenlöken. Skala och tärna avokadon.´
Blanda chili, avokado och schalottenlök med 2 msk olivolja. krydda med citronsaft, salt och svartpeppar.
Vispa potatisen med riven ingefära, 2 msk smör, salt och svartpeppar.
Skiva fläskkarrén i fyra bitar, stek i olivolja 5-6 minuter på varje sida på medelvärme. Krydda med salt och peppar.
Servera kotletterna med moset och avokadosalsan.