Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Apelsin | |
2 clove | Vitlök | |
2 tbsp | Kinesisk soja | |
1 pc. | Gul lök | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
600 g | Sötpotatis | |
1 kg | Revbensspjäll | |
1 pc. | Färsk ingefära | |
1 tbsp | Sirap Agave | |
2 tsp | Kanel | |
1 pc. | Hönsbuljong |
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg revbenen på en plåt. Blanda kanel, svartpeppar, salt, agavesirap, riven ingefära, soja och 2 msk matolja. Smeta in marinaden på revbenen.
Sätt in dem i ugnen i 30-40 min.
Skär potatisen i klyftor och lägg på en plåt. Krydda med salt, svartpeppar och matolja. Sätt in dem i ugnen i ca: 30 min.
Skala och hacka löken och vitlöken, riv skalet av halva apelsinen, fräs det i en gryta med olja. Tillsätt apelsinsaft, buljong, 1 dl vatten och grädde. Låt koka i 5-7 min. Red av med maizena och krydda med salt och peppar.
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge