Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Äggnudlar | |
1 pc. | Broccoli | |
3 pc. | Morötter | |
1 pc. | Purjolök | |
1 pc. | Jordnötter Rostade/Saltade | |
1 pc. | Sockerärta Färsk | |
2 pc. | Kycklingfile | |
1 pc. | Vitkål |
Förbered alla ingredienser: Skölj alla grönsaker. Strimla purjolöken och c:a 1/8 av vitkålshuvudet. Skär broccolin i små buketter. Skär sockerärterna på tvären. Skala och skär morötterna i sneda bitar. Hacka jordnötterna fint för hand eller med en minimixer. Strimla kycklingen.
Koka nudlarna enligt instruktionerna. Sila av vattnet och häll tillbaka nudlarna i kastrullen. Häll på lite kallt vatten så att de inte klibbar ihop innan de ska användas
Stek upp kycklingen. Lägg åt sidan.
Fräs purjolök och vitkål på medelfärme i en stor stekpanna tills kålen har mjuknat. Lägg i broccoli och morötter och höj värmen till max någon minut. Broccolin och morötterna ska fortfarande vara krispiga. Låt nudlarna rinna av och häll i dem i pannan. Häll över woksåsen. Ta av från värmen när det blivit genomvärmt. Det ska inte stå och puttra! Lägg i sockerärterna och blanda runt ordentligt.
Servera med kyckling och jordnötter som tillbehör
Photo:
Maria
1 Jordnötter Salta 275g Estrella