Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Svartpeppar | |
2 tsp | Timjan | |
1 clove | Vitlök | |
2 dl | Rödvinsvinäger | |
1 pc. | Rödlök | |
4 tsp | Dragon - torkad | |
1 pc. | Lagerblad |
Supermarinad som mörar kött som rostas och innanlår av nöt.
Skala och finhacka 1/2 rödlök och 1 vitlöksklyfta. Blanda med 2 dl rödvin (ej vinäger), 4 tsk finhackad dragon(eller 2 tsk torkad), 2 tsk finhackad timjan(eller 1 tsk torkad), 1 krossat lagerblad och 1 tsk grovmalen svartpeppar. För att marinaden ska ge bra mörning bör råvaran marinera i minst 6 timmar.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko