Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
8 pc. | Grillpinnar | |
0,75 dl | Solroskärnor | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
0,75 dl | Rödvinsvinäger | |
2 tbsp | Solrosolja | |
2 pc. | Schalottenlök | |
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
580 g | Mozzarellaost | |
8 pc. | Vanliga Tomater |
Lägg träspetten i blöt. Skala och finhacka schalottenlökar. Skär tomater i grova bitar. Blanda lök och tomater med rostade solrosfrön, rödvinsvinäger och solrosolja. Krydda med salt och svartpeppar. Skär basilika i fina strimlor och vänd ner salladen. Trä minimozzarella på spetten. Pensla med olja. Salta och peppra. Grilla spetten hastigt, ca 1/2 minut runt om, gärna på lite aluminiumfolie. Servera ostspetten till sallad.
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
5 Mozzarella 125g Michelangelo