Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Äggstanning | ||
1 tsp | Salt | |
3 pc. | Ägg | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Svartpeppar | |
Fyllning | ||
1 pc. | Broccoli | |
1 kg | Spenat Hackad Fryst | |
50 g | Körsbärstomater, ca 8 st | |
150 g | Riven Ost | |
150 g | Fetaost | |
Pajdeg | ||
3 dl | Vetemjöl | |
1 tbsp | Vatten | |
1 tbsp | Vispgrädde | |
1 pc. | Ägg | |
125 g | Mat & Bak Smör/Margarin |
Dela äggen och separera gulan från vitan. Blanda ihop gulan med resten av ingredienserna till degen och låt stå kallt i 1 timme.
Tryck ut degen i en form och låt stå kallt ytterligare 15 min.
Stick några små hål i degen med en gaffel.
Täck formen med aluminiumfolie och förgrädda i 225 grader i 15 min. Ta bort folien efter halva tiden.
Dela upp broccolin till små buketter, skiva champinjonerna och dela tomaterna. Lägg alla grönsakerna i pajskalet.
Vispa ihop ägg och grädde, blanda i ost och kryddor.
Häll stanningen över grönsakerna.
Grädda mitt i ugnen i 225 grader 30-35 min.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana