Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Ägg | |
2 tsp | Curry | |
2 clove | Vitlök | |
300 g | Tofu | |
2 pc. | Morötter | |
50 g | Sockerärta | |
1 dl | Vetemjöl | |
3 tbsp | Japansk soja | |
2 tsp | Strösocker | |
1 pc. | Gul lök | |
200 g | Vitkål | |
3 dl | Basmatiris | |
2 dl | Ströbröd | |
5 pc. | Salladslök |
Strimla kålen. Hacka lök och vitlök. Skär sockerärtorna på snedden och hacka morötterna grovt. Woka allt några minuter i olja. Plattan ska vara riktigt het så grönsakerna inte blir kokta.
Tillsätt riset, lite i taget och woka så allt blandar sig. Tillsätt sojasås och socker mot slutet.
Blanda ägg, curry och salt i en tallrik. Häll mjöl och ströbröd i två andra. Skär tofun i centimetertjock skivor och vänd först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. Stek frasiga och gyllene i generöst med olja i en stekpanna.
Klipp vårlök över riset. Servera med hackade jordnötter och sojasås.
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko