Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
70 g | Färsk bladspenat | |
2 tsp | Koriander - torkad | |
1 tsp | Spiskummin | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 clove | Vitlök | |
4 pc. | Naanbröd | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
3 dl | Röda Linser Torkade | |
2,5 dl | Vatten |
Skala och hacka lök och vitlök. Fräs mjuk med kryddorna.
Tillsätt linser, vatten och buljongtärning samt kokosmjölk. Låt sjuda c:a 10 minuter utan lock.
Hacka tomaterna grovt och tillsätt tillsammans med spenaten. Låt det sjuda ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Riv i den färska koriandern.
Servera med bröd och toppa med lite färsk koriander, samt ev. lite yoghurt att ringla i.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria