Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Strips | ||
400 g | Pommes strips Fryst, (4 port) | |
150 g | Morötter, (2 st) | |
Dippsås | ||
0,5 tsp | Curry | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
0,5 dl | Mango Chutney | |
Nuggets | ||
2 tsp | Japansk soja | |
100 g | Mandelmjöl, (2 dl) | |
0,5 dl | Ströbröd | |
1 dl | Quinoa | |
0,5 pc. | Gul lök | |
150 g | Herrgårdsost, (1,5 dl) | |
2 pc. | Ägg |
Sätt på ugnen (enligt förpackning på stripsen). Koka quinoa utan salt i 2 dl vatten i 15-20 minuter under lock.
Hacka löken och blanda med ägg, mandelmjöl, ost, sojasås och peppar. Rör även ner den kokta quinoan och ströbrödet.
Skär morot i stripsformade stänger. Tillred potatisstripsen enligt anvisning på förpackningen och låt även morötterna rosta med.
Forma nuggets av nuggetsmeten och stek ett par minuter på vardera sidan i medelvarm panna. Var inte för snål med olja, ytan ska bli knaprig och gyllene. Låg nuggetsarna svalna något innan de serveras, då är de som bäst i konsistensen.
Rör ihop ingredienserna till såsen och servera.