Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Färsk | |
1 pc. | Gul lök | |
1,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
30 g | Smör | |
250 g | Kycklinglårfile | |
1 tbsp | Olivolja | |
500 g | Penne | |
60 g | Lufttorkad Skinka | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
125 g | Färska champinjoner | |
30 g | Riven Parmesanost | |
40 g | Soltorkade Tomater |
Stek löken och vitlöken mjuk i smör och olja. Fräs den lufttorkade skinkan knaprig. Tillsätt skurna kycklingbitar och champinjoner och fräs i några minuter. Blanda i hackade soltorkade tomater och tomatpuré. Rör ner vinet och sjud tills halva mängden vätska återstår. Blanda i grädde och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda tills såsen tjocknar något. Koka upp pastan med rikligt med salt. Häll av vattnet. Rör ner kycklingsåsen i pastan. Servera med riven parmesanost.
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant