Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Olivolja | |
700 g | Potatis Fast | |
2 krm | Salt | |
Köp hem | ||
125 g | Edamamebönor | |
1 pc. | Citron | |
600 g | Torskrygg Fryst | |
500 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Värm ugnen till 175 grader.
Dela körsbärstomaterna på mitten och lägg i en ugnsfast form. Finhacka basilikan och blanda med tomaterna. Krydda med salt, peppar och ringla över olja. Halvera citronen och lägg citronhalvorna med snittytan uppåt i formen. Rosta i ugnen i ca 20 min.
Krydda torskfiléerna med salt och peppar.
Ta ut tomaterna ur ugnen och strö över sojabönorna. Lägg torskfiléerna över och krydda med salt och peppar. Sätt in i ugnen ytterligare 10 min.
Servera torsken och de bakade tomaterna med t. ex. pressad potatis.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt