Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 ml | Yoghurt för Matlagning | |
2 tbsp | Potatismjöl | |
3 tbsp | Mango Chutney | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Chiliflakes | |
1 pc. | Sriracha | |
2 pc. | Avokado | |
3 tbsp | Gräslök - färsk | |
1 pc. | Morötter | |
3 pc. | Sötpotatis | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
200 g | Halloumi | |
2 tbsp | Ströbröd | |
3 pc. | Ägg | |
1 pc. | Isbergssallat |
Riv 1 morot och 200 g halloumi grovt, lägg i en bunke. Blanda med 1 finriven vitlöksklyfta, 3 msk hackad gräslök och 3 ägg. Tillsätt 2 msk ströbröd, 2 krm nymalen svrtpeppar och 1 krm chiliflakes. Salta ev. Forma smedten till 4 burgare och stek i olja på medelvärme ca 2 minuter per sida. Blanda 3 msk mango churney och 1 1/2 dl matyoghurt. Servera burgarna med rostade grova bröd, salladsblad, skivad avokado, mango chutneysåsen och ev. srirachasås. Ugnsstekta sötpotatisklyftor med salt är gott till.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria