Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
250 g | Broccoli Fryst | |
150 g | Färsk bladspenat | |
3 pc. | Ägg | |
200 g | Soltorkade Tomater, (8 st) | |
3 tbsp | Pinjenötter | |
3 dl | Matlagningsgrädde, laktosfri | |
125 g | Getost, Chevre, (där innehållet av laktos är max 1 g/100 g) | |
Pajskal | ||
1 tsp | Bakpulver | |
1,5 dl | Majsmjöl | |
50 g | Smör Laktosfritt, rumsvarmt | |
1,5 dl | Durramjöl | |
1 dl | Standardmjölk, laktosfri |
Sätt ugnen på 200 C. Blanda alla ingredienser till pajskalet och tryck ut i en pajform. Nagga lite lätt med en gaffel. Förgrädda skallet i ugnen 10-15 min.
Skär broccoli och tomater i bitar. Fräs spenaten i lite smör i en stekpanna. Rosta pinjenötterna i torr panna. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar. Lägg spenat, broccoli, basilika, soltorkade tomater och pinjenötter i pajformen och häll över äggstanningen. Skiva chevren och lägg överst på pajen.
Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter tills osten fått fin färt. Servera med en grönsallad.
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1