Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 dl | Kokosmjölk | |
100 g | Färsk ingefära | |
1 pc. | Chili | |
1 pc. | Vitlök | |
3 pc. | Schalottenlök | |
1 pc. | Lime | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
3 dl | Vatten | |
10 pc. | Färska champinjoner | |
600 g | Kycklinglårfile | |
3 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Flytande Smör |
Hacka lök, riv ingefära och pressa ner vitlöken i en kastrull. Skala ingefäran först. Bryn i smöret. Tillsätt kokosmjölk, grädde, vatten, buljong, salt Koka upp Tärna kycklingen och skär champinjonerna på hälften Hacka chilin Kasta ner kyckling och chili. Låt kok a tills kycklingen är klar, ca 10 minuter. Pressa ner en lime.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt