Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Smör | |
1 tbsp | Ströbröd | |
1 tsp | Flingsalt | |
1 kg | Potatis Fast |
Sätt ugnen på 225°.
Smält smöret. Skala eller skrubba potatisen. Skär den i tunna skivor, men inte helt igenom. Lägg gärna potatisen i en träslev när du skär, så att du inte skär igenom av misstag.
Ställ potatisen i en smord, ugnssäker form med skivorna uppåt. Pensla med smör och ställ in i ugnen i 20 minuter.
Ta ut potatisen ur ugnen och pensla med smör. Strö över salt och ströbröd eller panko. Ställ in potatisen i ugnen i ytterligare 15 minuter, tills den är mjuk inuti och har fin färg.
Photo:
Lena Djuphammar
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt