Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fiskgratängen | ||
2 krm | Flingsalt | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Krossade Tomater | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 clove | Vitlök | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
500 g | Sejfile | |
100 g | Riven Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Hel | |
0,5 pc. | Oregano - färsk | |
Pastablandningen | ||
100 g | Ruccolasallat | |
400 g | Tagliatelle Färsk |
Sätt ugnen på 250 grader.
Stek finhackad gul lök och pressad vitlök i olja. När löken mjuknat och börjat ta färg, tillsätt krossad tomat, finhackad oregano och basilika, salt och peppar. Koka samman ett par minuter och tillsätt 1 dl riven parmesanost. Låt smälta i såsen.
Lägg fisken i en ugnsform. Krydda med salt och peppar. Häll över tomatsåsen.
Blanda creme fraiche med hälften osten (ca. 35 gram) och klicka creme fraicheblandningen över fisken och tomatsåsen. Strö över resten av osten.
Gratinera mitt i ugnen ca 15 min eller tills fisken är genomstekt.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Blanda den avhällda pastan med ruccolan. Servera så fort fisken är färdig!
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria