Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pastan | ||
500 g | Tagliatelle Färsk | |
Laxen | ||
200 g | Spenat Blad | |
2 krm | Svartpeppar Hel | |
600 g | Färsk laxfilé | |
4 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Flingsalt | |
150 g | Riven Parmesanost |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skölj spenat, slunga torr. Lägg i botten på ugnsform. Laxen läggs på spenaten. Häll grädden över så det täcker laxen. Riv parmesan och strö i ett tjockt lager över laxen. In i ugnen till laxen når innertemperatur 60 grader och osten fått fin färg.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera fisken med pastan!
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt