Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kycklingen | ||
800 g | Kycklinglårfile | |
1 krm | Flingsalt | |
1 krm | Svartpeppar Hel | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Chiliflakes | |
Chiliaiolin | ||
1 krm | Svartpeppar Hel | |
2 tbsp | Sweet Chili | |
2 tbsp | Persilja - färsk | |
1 clove | Vitlök | |
1 dl | Majonnäs | |
1 krm | Flingsalt | |
De gröna grönsakerna | ||
12 pc. | Sparris Färsk | |
1 pc. | Zucchini | |
150 g | Sockerärta | |
1 tbsp | Smör |
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda samman majonnäs, sweet chili, finhackad persilja, pressad vitlök, salt och peppar till aioli. Ställ in i kyl för att "samla sig" till servering, dock minst 30 min. Lägg en klick smör i en stekpanna. Krydda kycklingen med chilliflakes, salt och peppar. Stek kycklingen runt om så att den får en fin stekyta. Tillaga mitt i ugnen tills innertemperatur 75 grader.
Förkoka sparrisen i kokande, saltat vatten i ca. 2 min. Dela sparrisen och skiva zucchinin i långa stavar. Stek dessa i het panna i en klick smör. Salta och peppra. De ska bara precis få färg och mjukna lite, detta går fort.
Servera kycklingen med de nyfrästa grönsakerna och den heta chiliaiolin. Mums!
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria