Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Oxfond | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
2 tbsp | Smör | |
400 g | Strimlat Oxkött | |
400 g | Broccoli Fryst | |
100 g | Färska champinjoner | |
2 dl | Vatten | |
1 tsp | Sambal Oelek | |
1 dl | Gräddfil | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
1,5 tbsp | Vetemjöl | |
1 pc. | Gul lök |
Stek biff, lök och champinjoner i smör. Salta och peppra. Stek lite i taget och lägg sedan över det stekta i en gryta. Tillsätt tomatpuré, senap och vetemjöl. Rör om.
Vispa ur stekpannan med vatten och buljongtärning. Tillsätt buljongen till köttet. Rör och låt koka i 5 minuter. Smaka av med sambal och ev mer salt och peppar. Rör till sist ner gräddfilen. Koka frysta mixade grönsaker som du serverar till.
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste