Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Kvisttomater | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
500 g | Nötfärs | |
1 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Smör | |
300 g | Zucchini | |
1 dl | Rött vin | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tbsp | Sambal Oelek | |
200 g | Aubergine | |
2 dl | Riven Gratängost | |
1 pc. | Isbergssallat | |
1 pc. | Gurka |
Sätt ugnen på 200 grader.
Hacka löken och stek i smör. Tillsätt köttfärsen och bryn den tills den fått färg. Häll i grädde och rödvin, krydda. Koka ihop i ca 10 minuter.
Tärna auberginen och zuccinin. Fräs dem mjuka i smör. Tillsätt tärnade tomater. Låt det hela koka ihop ett tag, blanda sedan i köttfärsen.
Blanda ihop keso, crème fraiche och den rivna osten. Krydda även denna röra.
Smörj en ugnsfast form och häll i hälften av köttfärsröran, sedan hälften av kesoröran.
Därefter resten av köttfärsröran och kesoröran.
Srö över riven ost och grädda i ugnen i ca 25-30 minuter,tills ytan fått en fin färg.
Servera med sallad och gurka.